Imresszum

Filmelemző író

/Filmes témájú blog/

logo.jpg

Sztereotípia, hogy a filmekkel és a filmes témájú blogokkal többnyire bölcsészek foglalkoznak, de esetemben (bevallom) ez az igazság. A Filmelemző egy blog és egy ember is (jómagam) egyszerre. Itt tudsz elérni:

filmelemzoiro@gmail.com

Néhány szó rólam: Szeretem a filmeket és szeretek írni is róluk, amióta pedig ezt a kettőt össze tudom egyeztetni (és egyszerre művelni), azóta a blogolás örömforrássá vált számomra. Rengeteg filmet nézek, a blogon pedig őszinte véleményemet írom le. Elemzéseimben igyekszem objektív maradni és adott szempontrendszert használni, mert a filmek "szerepéről" és a filmelemzésről rég kialakult már saját véleményem. 

filmelemzo_iro.jpg

Zárásul: a filmvilág tiszteletét emelném ki és mindazok elismerését, akik időt és energiát szánnak egy - egy recenzió (elemzés vagy kritika) elkészítésére. Kérlek hozzászólásaidban -- bármelyik filmes blogon kommentelsz is -- vedd ezt figyelembe. Remélem az oldal elnyeri tetszésed! Ha bejönnek a posztok, keresd a blog Facebook oldalát is.  (Személyes email címem: dew73a@gmail.com)

Dev

logo.jpg

***